Vil du med på Xpedit Adventure tur til storslåede Norge.

NEDENSTÅENDE ADVENTURE TUR, UDBYDES BÅDE TIL PRIVATE OG TIL ERHVERV (SOM ERHVERV HAR VI FOKUS PÅ NETVÆRKSDELEN, SÅLEDES DU KAN UDBYGGE ELLER VEDLIGEHOLDE DINE NETVÆRK)

Året Xpedit udenlandstur går i år til mægtige Norge. Er du til åbne fjelde, små snoede skovveje, masser af bjergveje og hårnålesving – med størstedelen af ruten på grus.

Så er det nu du skal slå til. Ruten starter i Oslo og lægger ud med et par timers transport ad lækre norske landeveje indtil vi når gruset. Herefter venter fire dage med grus veje, små stier, en vandkrydsning eller to og masser af udsigter.

Det hele krydret med masser af natur og højt til loftet. Vi søger så vidt muligt grus. Dog er enkelte stræk på asfalt.

Alle overnatninger bliver på fjeldhoteller. Så man kan slutte dagen af med et varmt bad og lidt godt til ganen. Husk også badetøjet. Vi rammer også et spa.

Turen starter i København hvor vi i samlet flok kører ombord på Oslobåden.
Her er der booket kahytter og lækker buffet.
Vel udhvilede triller vi fra borde i Oslo næste morgen kl 10. Herefter skal vi ud af byen og nordpå indtil vi rammer sporet.
Endelig står den på masser af grusveje de næste 4 dage. Over fjeldene og igennem skovene. Med passende pauser og foto stop lagt ind.
Men vi skal også afsted, for der er mange km grus i Norge. Alle dage er der booket overnatning på fjellhoteller.
Sidste dag skal vi ramme Osle så vi kan komme med færgen retur mod København igen.

Pris: 8.995 kr.

Teknisk Rejsearrangør er Dream & Bike Tours. Dream & Bike Tours er medlem af Danmarks Rejsebureauforening nr. A 0011 og Rejsegarantifonden nr. 1603

Tildmelding afsluttet

Tilmeldelses fristen for denne tur er overstået, hvis du har spørgsmål eller kommentar så skriv til kontorcph@bmwmc.dk

groupondirtroad.jpg
linedriving.jpg